Friday, 24 June 2011

SUKAN TAHUNAN :)

pada pukul 8.30 pagi bermula lah sukan tahunan di SMK RAPAT SETIA . ehem ehem ..
mulemule ada kawat kaki dari rmh sukan OLIMPIK,asia , sea dannnn komonwel . haha ble teringt blik komonwel pnya maskot memang lawak gile ! haha
tapii olimpik ada ssorang yng sagt cntik tpiii ... dia bute . haih .kcewa ni . tpi xpelahh en asalkn dia bhagia . cheh ! ayat macam taik kuncing songkla . haha .
baru na add dye . tpi xde fb plakk . hatoiiii . tapelah . sok gerak pucong plak . haih . k lah bai :)

Monday, 20 June 2011

woahh , dah bersawang sgad blog aku nih . dah lama tak update new post . hee ~ haih bosan tak tahu nak yulis ape , sejak bermenjak menjak ni banyak pulak buda-2 cpel en . ape lahh nak jdi .. ape sume ni ? haha . kite sebagai manusia niii *dah mule dah na ceramah ni . haha . untong lahh kann ad gf\bf ni . tappi tak lahh untung sgad . sebb duit bnyk hbes . haha . na tpup agi . mcam-2 lahh kan . mals nak pkir . nantak korg lahh . pndai pndai la na hidup . haha k lah mlas nak wat post pnjang berjela jela ni  kn . k bai <3

Saturday, 14 May 2011

MEMALUKAN =.=

hari jumaat pegi lha tsyen en yhan nme anak ckgu nih sme nan nme aku . ckgu uwn pahh 'izzati oi izzati ' aku uwn cakap lah ya en . haha . upenya dia pggil anak dia == . gila bhai memang malu . sume gelak kat aku . haha . tapi tak ad lah malu sgad . haha mali gila biba . haha . lawak betol :D


Tuesday, 10 May 2011

eh , aku memang dari dulu lagi tak suke kau .. aku sapu sampah sebab sampah masyarakat masuk dalam kelas aku tohh . ingat aku takot sangat dengan kau smpai mengigil nak tekencing kea ? eh sorryy laahh bodoh , aku tak takot lansung lahh siakkk . setakat lonjong je .. ap yang kau boleh buad kan . haha . it so funny .lah kann . gile bhai lalu sebelah kau berbau bhai ! haha memang lawak lahh kannnn . kau nak maki aku ? teroskann . aku tak kisah sbb aku tak layan orang gila macam kau yang gilaa . what the bullshit ! malsa nak layan buang masa sahaja tulis pasai kau . naik kurap jap agi kang . haha

Thursday, 28 April 2011

woahhhhh ! ada budak sorok wall daripada kitaorang . wuiiii , takotnya akuhhhh
rasa nak mati pulakkk . takod punya pasal en . ahahaha ! LAWAK !
pegi mati lahhh pompan akuhh tak kesahh . hahaha
erm, mulod masingmasing en ,sukahati aku lah nak chakap apa en pegi mati lahh wehh
akutakkesah lansung . haihh . dasar mapuki betull
sabar je lah en
MULOD MASING MSING !

Tuesday, 26 April 2011

menyesal ouh text kau tadi . tak habis habis ckap pasal budak toh . ish , tapi tak apelahh kan nak wat cm ne . haduyy .

Friday, 22 April 2011

woahhhh ! esok hari sabtu . mahu pgi lost world bersama kawan saya iaitu nur azizah dan nur shamira . LOST WORLD tggu kami yaaa ! haha .* gila sekejap .

______________________________________________________________________________________

habes pasal lost world .ni pasal budak gila ni pulak . hey girl , aku tak kesah lha if kau tak nak kawan aku and the geng . tapi tak payah lah nak crita kburukkan kitaorang kat geng bndul kau toh . adoyyy !! parah parah . geng kau uw dah lah bnyak yang cacat . ad yg capang . haha . lawok lawok . tak tahan nak gelak pulah .
hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah !
*gelak sambil gulingguling dkat lntai
hahah bangang betol lahh .
hatoiii . jangan bajet hotstuff sangat lha wehh
kau toh bkan nya bagus sangat pon . law kau dah tade dara nti . haha
aku lah org yang pertama akan seronok dulu :D
btw kan weh , aku pun tak nk kau kawan aku pon sebab aku hate kau . haha
parah parah .

P\S: AKUTAKESAHIFKAUNAKTERASAAKUPEDULIAPA .HAAHA