Monday, 28 March 2011

weird == part two

ehemm ehemm , semalam aku online facebookk . pastu , tatawu lah budak mane ni kan time tibe je tegur aku kat im dia cakap begiini 'hai'
dengan muka tak malu aku pon balas lah 'hai' tidak lama selepas itu dia berkata 'weh, kenapa kau sekejap on sekejap off?'
dan aku berkata ' internet lembab gile babis'
yang peliknye tu kan kenapa tiba tiba dia menegur aku ? actly post ni ptot da lama sory tidak updated :)