Monday, 11 April 2011

ehem ehem ni nak buad post macam sperm lahh .
semalam - jam menunjukkan pkul 1.30 ptg , mahu siap siap pergi ipoh parade . thu tak ipoh parade toh ap ? ha nasib baik tahuu. . ambik tuala pergi masok bilik air dan mandi menggunakan air lahh  kasi wangi wangi TAHU , nthen , pakai baju seluar n wat ever ap yang perlu d pakai lah kan .. beberapa minit kemudian , naik kereta pergi ke ipoh parade . apabila sudah sampai aku pon turun daripada kereta . haha .. jalan jalan dah sampai kat parade . pastu masuk dalam parade . aku pon berkata 'wahhhhhhhhh sejjukkkkkkkkkkk nyaaaaa' tetapi di dalam hati . ahahah. pergi ke ipoh parade seebab nak tgok U apa jadah ntah . di sana ada ramaiiiiii orang tahuu . ada yang ensem ada yang tk ensem tahuu . lallalalal~ then, pgi lah jalan jalan .. nak tahu aku beli apa ? aku beli BAJU ELMO wehh . aku nak bgtahu ni AKU BELI BAJU ELMO ,AKU BELI BAJU ELMO . pandai baca tak weh ? hahah . nasib baik pandai baca tahhuuuu . hahahah .. pastu aku balik umah . nak tahu aku naik ap balik umah ? aku naik kete lah tahu . takan naik basikal . tak ade kelas lahh kan . haha . penat whoo jalan jalan tapi aku beli BAJU ELMO TAHU .haha bangga pulak . aku ada BAJU ELMO kau ada ? haha tak ada kan sbb ko tuh gila . haha
k smpai sni saja
P\S : aku bkan menggedik nak buad post macam ni ttpi aku nak ikot ssorg . law ada yang trasa aku tak tahu ye . haha
 
ni lah bju saya tpi lain skit . ko ada ? xd kan . haha