Friday, 22 April 2011

woahhhh ! esok hari sabtu . mahu pgi lost world bersama kawan saya iaitu nur azizah dan nur shamira . LOST WORLD tggu kami yaaa ! haha .* gila sekejap .

______________________________________________________________________________________

habes pasal lost world .ni pasal budak gila ni pulak . hey girl , aku tak kesah lha if kau tak nak kawan aku and the geng . tapi tak payah lah nak crita kburukkan kitaorang kat geng bndul kau toh . adoyyy !! parah parah . geng kau uw dah lah bnyak yang cacat . ad yg capang . haha . lawok lawok . tak tahan nak gelak pulah .
hahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahah !
*gelak sambil gulingguling dkat lntai
hahah bangang betol lahh .
hatoiii . jangan bajet hotstuff sangat lha wehh
kau toh bkan nya bagus sangat pon . law kau dah tade dara nti . haha
aku lah org yang pertama akan seronok dulu :D
btw kan weh , aku pun tak nk kau kawan aku pon sebab aku hate kau . haha
parah parah .

P\S: AKUTAKESAHIFKAUNAKTERASAAKUPEDULIAPA .HAAHA